
Semih'in görevini o devraldı!

Kamerunlu golcünün en faydalı golleri ise Bursa, Kasımpaşa ve Rize deplasmanlarında oldu.
Kasımpaşa deplasmanında 74 ve 90. dakikalarda attığı gollerle 3 puana katkısı bulunan Webo, 62. dakikada oyuna girdiği Bursa deplasmanında 1 dakika sonra skoru eşitledi ve ilerleyendakikalar sarı-lacivertli takımı 3 puanı getirdi. Rize karşısında ise 71'de oyuna girdi ve 83'tegalibiyet golünü getirdi.
DEPLASMANLARDA KİLİDİ AÇAN İSİM
Süper Lig'deki son iki maç olan Beşiktaş derbisinde ve Rize deplasmanında formasınıEmenike'ye kaptıran Pierre Webo, özellikle kulübeden gelip takımını galibiyete taşıdığı maçlarladikkat çekti.
Rize karşısında 71. dakikada Alper Potuk'un yerine oyuna dahil olan Kamerunlu yıldız, 83'te ağları havalandırdı.
Süper Lig'de bu sezon 6. golüne ulaşan Webo bu gollerden 5'ini deplasmanda atmış oldu.
İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTIĞI 6 MAÇTA GOL ATAMADI
Webo ilk 11'de sahaya çıktığı 2. haftadaki Eskişehirspor, 5. haftadaki Elazığspor, 6. haftadakiGençlerbirliği, 7. haftadaki Trabzonspor maçı, 8. hafta K.Erciyesspor ve 11. haftadaki Galatasaray derbisinde gol kaydedemedi.
PİERRE WEBO: "FENERBAHÇE GİBİ BÜYÜK BİR TAKIMDA YEDEK KALMAK GAYETDOĞAL"
Pierre Webo bu konuda şöyle konuşuyor: "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte bazen yedek kalabilirsiniz bazen oynayabilirsiniz. Ama her zaman Fenerbahçe'ye yardımcı olmakzorundasınız ve önemli olan da budur. Ayrıca gol atmak sizin göreviniz. Bunu yerine getirdiğim sürece daha mutlu oluyorum"